In het centrum van Apeldoorn, op loopafstand van de bioscoop en theater, bevindt zich onze brasserie.
Lees verder

Au! Column 27 september

donderdag 9 oktober 2014

Astrid-VosselmanDoor: Astrid Vosselman
Gepubliceerd: 27 september 2014

Vijftien jaar lang was ik samen met Henk het gezicht van de zaak. Henk is nog steeds veelvuldig op de werkvloer te vinden, ik om fysieke redenen wat minder. Los daarvan vraagt de zaak achter de schermen veel meer aandacht dan destijds aan de Korenstraat. Dus toen iemand mij pas geleden vroeg hoe het beviel nu ik niets meer deed, zei ik nog net geen au!

Ik weet echt wel dat ik het niet uit moet willen leggen, maar ja, ik wil nu eenmaal graag begrepen worden (lastige eigenschap overigens…)

Echt, ik viel bijna van mijn stoel van verbazing. Zo’n opmerking zegt toch wel iets over het beeld dat sommigen kennelijk hebben. Het klopt alleen niet met de werkelijkheid. Want wil datgene dat zichtbaar is op rolletjes lopen, dan moet er dus achter de schermen wel het een en ander gebeuren. Nou, dat doe ik dus. En met steeds meer plezier. Want ik moest natuurlijk eerst leren loslaten. Ook weer zo’n eigenschap waar ik niet heel goed in ben… Nu ik daarin heuse stappen heb gezet, gaat het me steeds beter af, erop te vertrouwen dat ons team heel goed in staat is om datgene wat ik in mijn hoofd heb, ook daadwerkelijk in de praktijk te brengen. Hoe trots kan je zijn? En nee, ik ben niet gepast trots, maar retetrots! Want dat mag, las ik laatst van iemand die daar een geweldig blog over schreef. Het geeft je namelijk een heerlijk gevoel!

Dan neem ik maar op de koop toe, dat een enkeling denkt dat ik op mijn lauweren rust…