In het centrum van Apeldoorn, op loopafstand van de bioscoop en theater, bevindt zich onze brasserie.
Lees verder

Column week 16 ”De Ondernemer” Stentor Apeldoorn

vrijdag 16 mei 2014

Door: Astrid Vosselman
Gepubliceerd: 19 april 2014

Astrid-Vosselman

Bij het schrijven van deze column hoop ik, dat ik bij het publiceren ervan, inmiddels oma ben geworden! Want ja, mijn oudste dochter wordt moeder (van een dochter!) en dat betekent automatisch dat onze schoonzoon, tevens onze chef in de keuken, vader gaat worden.

Mijn man opa en onze jongste dochter tante! Herrie in de tent dus! Want zoals u weet runnen wij samen met een geweldig team een familiebedrijf en heeft een zwangerschap nadat we eerst flink geproost hadden, best impact. U zult begrijpen dat ik natuurlijk naast m’n schoenen loop van trots en tegen iedereen die het maar horen wil, roep ik dat ik oma ga worden.

Nu is Lizzy nogal van het doorpakken en ze zei dan ook tot ’t laatst door te zullen werken. Tuurlijk, dacht ik als ervaringsdeskundige. We zullen zien. Zo lang doorwerken is misschien mogelijk achter een bureau, maar met alle ongemakken die een zwangerschap met zich mee kan brengen én een dikke buik is dat in ons geval niet altijd een optie. Alleen de geur van verse koffie kan al een probleempje geven… Los daarvan is het wenselijk om iemand, dochter of niet, met gierende zwangerschapshormonen een beetje op afstand te houden (de details zal ik u besparen). We hebben haar dus zelfs eerder met zwangerschapsverlof gestuurd. Verder is ze heel lief hoor, en werkelijk prachtig zwanger. Maar wat zullen we blij zijn als onze nieuwste telg in de familie geboren wordt en alles erop en eraan zit! Zijn we ook weer verzekerd van vers bloed in the business. Te beginnen in de afwas uiteraard!