In het centrum van Apeldoorn, op loopafstand van de bioscoop en theater, bevindt zich onze brasserie.
Lees verder

Column week 18 ”De Ondernemer” Stentor Apeldoorn

vrijdag 16 mei 2014

Door: Astrid Vosselman
Gepubliceerd: 3 mei 2014

Astrid-Vosselman

Ik weet niet hoe het u vergaat, maar als ik een compliment krijg, neem ik het graag in ontvangst! Zoals van de week nog. Eén van onze gasten was erg te spreken over één van onze medewerkers. Om in zijn eigen woorden te spreken:  “Wat een enorm horecatalent, grappig en enorm behulpzaam toen er wat geknoeid was. En toen vroeg ze ook nog en passant met een vol dienblad of ze nog een biertje voor me mee kon nemen!”

“Kijk”, schreef hij, “daar word ik nou helemaal blij van!” Nou, wij ook hoor! Ik heb gelijk zijn lofzang in de groepsapp van Martins gegooid, zodat een ieder die eigenlijk wel weet dat ie hier en daar wel eens iets alerter mag zijn, zich aangesproken voelt. En degene die die manier van werken als zijn tweede natuur ziet, denkt: “zo zou ik het ook doen!”

Mooi zo’n opsteker! Om maar gelijk met de billen bloot te gaan: we krijgen ook wel eens een klacht te verwerken hoor! Niets is menselijker dan fouten maken. Ook dat delen we gelijk met onze mensen. Altijd minder leuk om te doen, maar het zet iedereen weer op scherp. Horeca is een vak! Niet alleen ‘iets’ waar je je geld kan verdienen. Daarnaast mag je succes nooit als een vanzelfsprekendheid zien. We moeten er met z’n allen altijd aan blijven werken, anders glipt het tussen onze vingers door. En daarvoor houden we net iets te veel van wat we doen en hebben wij ook net iets te hard gewerkt de afgelopen jaren…

Dus heerlijk die complimenten, maar kritiek houdt ons scherp!