In het centrum van Apeldoorn, op loopafstand van de bioscoop en theater, bevindt zich onze brasserie.
Lees verder

Column week 2 ”De Ondernemer” Stentor Apeldoorn

dinsdag 21 januari 2014

Astrid-VosselmanDoor: Astrid Vosselman
Gepubliceerd: 11 januari 2014

Of ik, om toerbeurt met Nel Koot van Restaurant de Brugwachter, een column wil schrijven voor De Ondernemer. Natuurlijk! Had mezelf één ding voorgenomen voor 2014, namelijk zo min mogelijk stress ervaren, en wat doe ik? Ik laat mezelf om de week een deadline opleggen.

En waarom? Om mijn ego te strelen natuurlijk! Ik weet niet eens of ik het wel kan, een column schrijven… Maar een eer dat ik ’t vind! Dus zal ik u de komende tijd ongevraagd mijn ervaringen voorschotelen. Daar heb ik dan weer heel veel ervaring in, in voorschotelen. Want ik ben Astrid Vosselman, samen met mijn man Henk eigenaar van Brasserie Martins en ik heb, kan ik u vertellen, onze gasten de afgelopen jaren al heel wat voorgeschoteld. Inmiddels ben ik ‘alleen nog maar’ achter de schermen actief voor de zaak. Fysiek heb ik wat klachten opgebouwd waardoor meewerken op de werkvloer niet meer tot de mogelijkheden behoort.

Het klinkt misschien logisch, deze switch, maar het was wel even zoeken naar de knop in mijn hoofd die toestemming gaf om vrijwel alles uit handen te geven. Onze oudste dochter Lizzy heeft de leiding op de werkvloer van mij overgenomen. Samen met haar partner Ben, onze chef in de keuken, vormen zij de bedrijfsleiding. Onze jongste, nog studerende dochter Juliette, werkt parttime bij ons. Zoals u hoort, een heus familiebedrijf waarbij privé en zakelijk altijd met elkaar verweven zijn. Genoeg stof om met u te delen dacht ik zo. En laat delen nu, zoals Nel in haar laatste column schreef, het nieuwe hebben zijn. Heeft u dat vast mooi in the pocket!

www.deondernemer.nl