In het centrum van Apeldoorn, op loopafstand van de bioscoop en theater, bevindt zich onze brasserie.
Lees verder

Column week 4 ”De Ondernemer” Stentor Apeldoorn

zaterdag 25 januari 2014

Astrid-VosselmanDoor: Astrid Vosselman
Gepubliceerd: 25 januari 2014

Zo, nu kan ik er echt niet meer onderuit! Ik ga u namelijk vertellen dat ik op 2 februari mee ga doen met de 8 van Apeldoorn tijdens de Midwintermarathon.
Ik loop al jaren, met hier en daar een korte break. De laatste duurde wat langer omdat, zoals u misschien weet, mijn lijf het nogal liet afweten. Even voor de beeldvorming: ik ben geen koploper. Dus stelt u zich mij niet voor als een soepel lopende hinde, want dan moet ik u toch echt teleurstellen. Nee, ik loop in de achterhoede, zeg maar. Daar waar het het gezelligst is, zei iemand mij laatst. I rest my case.

Ik heb me over laten halen door mijn trainers van de sportschool, alwaar ik sinds acht maanden aan kickboksen doe. En ook hier geldt: in mijn geval ziet dat er minder indrukwekkend uit dan u zich wellicht voorstelt. Maar ik vind het geweldig en ben ze dankbaar dat ze me hebben laten zien wat ik wél kan. Mentaal ben ik inmiddels weer redelijk op stoom en ook fysiek kan ik weer veel meer aan. Alleen die balans hè?

Ik hang nog net niet de slingers op nu ik die kilometers weer in de benen heb, maar in mijn hart vier ik een feestje. Dat ik die 8 kilometer niet in een toptijd loop, de mascara op mijn wangen zal zitten en ik er waarschijnlijk uitzie als iemand die aan de beademing moet, kan me niks schelen. Als ik straks over de finish kom, ben ik trots, heel trots! Uiteraard ook op mijn maatjes van de business-loopgroep. Osu!

www.deondernemer.nl