In het centrum van Apeldoorn, op loopafstand van de bioscoop en theater, bevindt zich onze brasserie.
Lees verder

Column week 7 ”De Ondernemer” Stentor Apeldoorn

woensdag 12 maart 2014

Door: Astrid Vosselman
Gepubliceerd: 15 februari 2014

Astrid-Vosselman

Ruim vijf jaar geleden werden we gebeld met de vraag of we wellicht interesse hadden in een pand aan de Paslaan. Henk dacht nee en ik zei ja. Kijken kan geen kwaad toch? Dus Henk ook om en wij naar de Paslaan. Schitterend pand, vreselijke pui, om over de binnenkant nog maar te zwijgen. Maar in gedachten hadden we het al ingericht…
Vanwege de reputatie van de pandeigenaar qua verbouwen en renoveren ging ons hart nog sneller kloppen. Het wederzijds vertrouwen groeide en we besloten ervoor te gaan.

Dat niet iedereen overtuigd was van onze move, werd meestal niet uitgesproken maar was duidelijk voelbaar. Er waren er maar weinig die wé hun bezorgdheid uitspraken of op z’n minst even advocaat van de duivel waren, zodat wij onze plannen konden delen, de eventuele zorg konden wegnemen en advies ter harte konden nemen.

Als iemand vroeg waarom we in hemelsnaam gingen verhuizen en dan ook nog naar de Paslaan of all places, lag ik weer een nacht wakker. Want natuurlijk waren we onzeker, helemaal toen ook de crisis zich aandiende. En die onzekerheid werd op dat soort momenten volop gevoed.

Maar de beslissing was genomen en met het vorderen van de verbouwing nam het vertrouwen steeds meer toe. Want wat werd ’t mooi!

Inmiddels verhuisd moesten we ons dubbel en dwars bewijzen, dus we hebben keihard gewerkt voor wat er nu staat.
Tegen onze gasten die zijn mee verhuisd willen we zeggen, dank voor het vertrouwen. Tegen onze nieuwe gasten, fijn dat u ons het vertrouwen gaf.

En dikke dank aan u en jou!