In het centrum van Apeldoorn, op loopafstand van de bioscoop en theater, bevindt zich onze brasserie.
Lees verder

Column week 9 ”De Ondernemer” Stentor Apeldoorn

woensdag 12 maart 2014

Door: Astrid Vosselman
Gepubliceerd: 1 maart 2014

Astrid-Vosselman

Onze hond heet Martins! Ja, u leest het goed, onze hond moest naar de zaak genoemd worden. Dat was de enige voorwaarde die Henk stelde toen ik voorstelde een hond te nemen. O ja, hij wilde ook niet zo’n truttig hondje! Daarnaast was het praktisch gezien handig als de hond een bescheiden formaat had, want hij moest mee naar de zaak en die aan de Korenstraat was niet heel groot.

Een teckel leek perfect in ons plaatje te passen. Het is per slot van rekening een jachthond, dus lekker pittig en klein. Hoewel, Tarzan zelf denkt heel anders over zijn postuur gezien zijn enorme grootheidswaanzin. Hij loopt soms met stokken die wel vier keer zo groot zijn als hijzelf. U begrijpt, het ziet er niet uit, maar ìk vind het geweldig en dat voelt zo’n beest hè? De liefde is dan ook volledig wederzijds. Alleen al als ik van de wc kom is ie dolgelukkig!

Enfin, meneer in rap tempo zindelijk getraind, want ongelukjes in de zaak, dat kan natuurlijk niet! Alhoewel ik moet bekennen dat ik een heel enkele keer wel eens een plasje op heb moeten vegen bij de deur, want hij was op zijn manier druk met het afbakenen van zijn territorium…

En nu ik toch zo openhartig ben, beken ik ook maar gelijk dat hij ook wel eens wat gepikt heeft! Dus als u uw boterhammen of tampons bent kwijtgeraakt bij ons? Hij was ‘t! En dan heb ik het nog niet eens over die keer dat hij een belangrijk zakelijk document aan het versnipperen was in zijn mandje… Oeps, ook gepikt!