In het centrum van Apeldoorn, op loopafstand van de bioscoop en theater, bevindt zich onze brasserie.
Lees verder

De zomer voorbij… Column 13 september

donderdag 9 oktober 2014

Astrid-Vosselman

Door: Astrid Vosselman
Gepubliceerd: 13 september 2014 07:56

Na de vakanties ervaar ik altijd zo’n zelfde gevoel als na oud en nieuw. Hoe leuk ik de feestdagen ook vind, ik vind het ook altijd heerlijk als alles weer achter de rug is. Gezellig hoor, al die toeristen en echt, ze zijn meer dan welkom. Maar zo fijn te weten dat de meesten van u weer lekker ‘op stok’ zijn. Al die vertrouwde gezichten weer te zien, de vakantieverhalen aan te horen en te zien dat u er ook van geniet weer lekker bij ons aan te schuiven.

Hoe fijn is het, dat je je gewone leven zo weer kunt oppakken? Dat dat niet zo vanzelfsprekend is, hoef ik u niet te vertellen, want wat is er veel gebeurd de afgelopen zomer.

Als ik me probeer voor te stellen hoe het zou zijn één van mijn dierbaren te moeten missen na de rampvlucht van de MH17, weet ik zeker dat ik niet eens in de beurt kom… Of dat je middenin een oorlogsgebied je leven probeert te leven. Of dat je je iedere dag zorgen moet maken of je je kinderen wel te eten kan geven of dat ze niet besmet raken met één of andere bacterie. Wat een onvoorstelbare zorg en verdriet.

Laten we dus vooral lekker vaak bij elkaar aanschuiven en genieten van elkaars aanwezigheid. Maar ook van de eerstvolgende vakantie, de feestdagen straks in december en de volgende jaarwisseling. En dat dan daarna ook alles weer achter de rug is en er steeds weer een nieuw begin is wat je zo weer kunt oppakken…