In het centrum van Apeldoorn, op loopafstand van de bioscoop en theater, bevindt zich onze brasserie.
Lees verder

Enkelband! Column 18 oktober

woensdag 22 oktober 2014

Door: Astrid Vosselman
Gepubliceerd: 18 oktober 2014

Astrid-Vosselman

Een aantal jaren geleden hebben wij ons huis, waar we veertien jaar met veel plezier gewoond hebben, verkocht aan een heel leuk stel. Via via kwamen we met hen in contact en binnen no-time was de koop beklonken!

Natuurlijk was het fijn dat de verkoop zo voorspoedig verliep, maar het maakte het nog fijner dat zo’n leuk setje in ons huis ging wonen. Het maakte ónze nieuwe move gemakkelijker. “Dag huis, dag lieve ouwe woning”, was ineens minder beladen… Destijds was het stel al heel sportief en waren ook beroepsmatig al actief in de sportwereld. Inmiddels heeft hij een apparaat ontwikkeld, de Disq, waarmee je een slag in de rondte kan sporten. In het apparaat zit een opgerold koord. Je draagt de Disq aan een gordel op je heupen. Het koord kan je via een katrol aan je enkels bedienen met je handen.

Vraag me niet naar de details, daarvoor moet u bij hem zijn. Als u googelt of op Facebook kijkt, is er geen ontkomen aan, aan deze nieuwe trend in de sport. Hij vliegt over de hele wereld om deze hype aan de man te brengen en niet zonder succes. Enfin, tijdens één van zijn spaarzame vrije uurtjes zat hij lekker met zijn vrouw op ons terras. Met het apparaat nog vast aan zijn enkels, zaten ze lekker te genieten van het zonnetje. Overigens in alle vrijheid hoor… Niet, zoals een gast op het terras tegen haar tafelgenoot zei: “Goh, ik dacht dat als iemand uit de gevangenis ontslagen wordt, er maar één enkelband om werd gedaan!”