In het centrum van Apeldoorn, op loopafstand van de bioscoop en theater, bevindt zich onze brasserie.
Lees verder

Recensies, Column 6 december

dinsdag 6 januari 2015

Door: Astrid Vosselman
Astrid-Vosselman

Hoe vaak gebeurt het wel niet dat je een winkel binnenloopt zonder begroet te worden, zonder dat er hulp wordt geboden en je ook zonder een hartelijk ‘tot ziens’ de winkel verlaat. Mij overkwam zelfs dat alleen de prijs van het kledingstuk werd genoemd bij het afrekenen. Echt alleen dat, zelfs geen ‘veel plezier van uw aankoop’.

Dan is er geen platform waar ik mijn teleurstelling kwijt kan. Geen Iens of Kleed.nu (zoals Eet.nu) voor de detailhandel. Gelukkig, want waarom zou ik dat willen? Ik vind het vanzelfsprekend dat ik correct behandeld word. Gebeurt dat niet, dan spreek ik thuis mijn frustratie uit. Ik zou het aan kunnen geven in de winkel of desnoods bij de eigenaar. In het uiterste geval kan ik besluiten de winkel in het vervolg voorbij te lopen.

Voor bezoekers van de horeca bestaan er diverse sites waarop je je goede én slechte ervaringen kan delen. Eerlijke én oneerlijke recensies kan schrijven… En ja, je kan als eigenaar daarop reageren, maar moet je dat wel willen op die manier? ‘Gelukkig’ kan je als eigenaar je moeder, een vriend of je medewerkers vragen iets positiefs te plaatsen. Na een slechte recensie is het leuk te zien dat de cijfers dan weer omhoog schieten… En in tegenstelling tot wat er wordt beweerd door de betreffende sites, is dit alles niet te screenen!

Laat u dus liever leiden door uw eigen objectieve ervaring, spreek uw positieve of minder leuke bevindingen gewoon uit of schrijf eventueel een mail. Kom graag terug of kies voor een ander adres.

Iens? Ehhh, eens?