In het centrum van Apeldoorn, op loopafstand van de bioscoop en theater, bevindt zich onze brasserie.
Lees verder

Rosé Event – Rose in the Woods

dinsdag 20 maart 2012

De eerste zonnestralen komen er door en waar denk je dan aan… precies Rosé natuurlijk. Rosé straalt gezelligheid en vrolijkheid uit en is bovenal natuurlijk een heerlijk drinkbaar glas wijn voor het grote publiek. Toch is het vaak moeilijk om een keuze te maken uit het enorme aanbod. In samenwerking met Brasserie Martins organiseert Wijnkoperij Henri Bloem een rosé event.

Op deze middag zijn tegen gereduceerde prijzen vele rosé’s te proeven. Van een bruisende CAVA, een droge zalmkleurige Provence, tot een mooie verrassende Rotling uit Duitsland. Dat wordt genieten. Brasserie Martins opent bij mooi weer zijn gezellige terrassen en aansluitend kunt u lekker blijven eten, want de keuken is geopend.

Wijnkoperij Henri Bloem zal u deze middag toelichting geven op de rosé’s. Welke druiven worden gebruikt en hoe wordt rosé eigenlijk gemaakt? Stel gerust uw vragen aan de medewerkers van Henri Bloem. Het belooft in ieder geval een gezellige, ongedwongen middag te worden met rosé, oesters, salsa en hopelijk vele zonnestralen.

ROSE IN THE WOODS

Lokatie: Brasserie Martins, Paslaan 5 te Apeldoorn
Datum: 20 mei 2012
Aanvang: 15.00 uur